Mădălina Iulia Timofte

Imagini in Cuvinte


Archive for April, 2008


mnIRitant 1

Posted on April 28, 2008 by admin

eu nu stiu exact ce se intampla cu muzeul de istorie ..sau ce se tot intampla cu el .. e in renovare sau se renoveaza ? nu singur, sper.. e destul de trist ca o cladire atat de impunatoare poate tine numai subteranele tezaurului, columna, expozitii volante si targuri de carte.

am auzit din underground despre expozitia fulger care se tine acum la mnir -Oraşele României. Sfârşitul secolului XIX – începutul secolului XX – expo care am inteles ca se inchide pe intai mai.
m-am grabit sa ajung sa o vad saptamana trecuta. m-am bucurat mai mult de tema expozitiei si de fotografiile vechi pentru ca modul de expunere si metoda de a proteja exponatele au stricat tot ansamblul. sunt curioasa daca bunul gust si decenta in activitatea expozitionala vor mai fi vreodata la moda..
nu spun ca a fost o experienta neplacuta si in ciuda minusurilor au fost niste idei care ar fi putut merge daca realizarea nu ar fi fost ieftina si grabita: imagini marite si pixelate, clasicele casetute de sticla care trebuie sa blocheze raza vizuala si sa intemniteze obiecte foarte mici (carti postale), afise adunate si rupte pentru a aduce aerul de epoca (intentia a fot in regula)- facute insa pe o hartie mult prea lucioasa, fresh si repetata, costume (2, pt el si ea) aruncate pe niste manechine de supermarche, prezentari video care nu ruleaza…
ideile sunt bune, realizarea e dubioasa.
captionul asta nu o sa aiba fotografii de la locul crimei pt ca, din nou, nu ai voie…
cand o sa fiu mare vreau sa fiu un superman undercover care repara nevazut expozitii de genul asta.
hasta la prochaine.

futuresh 0

Posted on April 25, 2008 by admin


am fost ieri la fabrica pentru a vedea lansarea future shorts. au fost 11 scurt metraje : futuriste, animate, inteligente, foarte frantuzesti, placute la un pahar de bere cu decor industrial.
sper sa continue proiectiile in locuri la fel de interesante.

blocata pe maria 0

Posted on April 24, 2008 by admin

aman is almost back 0

Posted on April 24, 2008 by admin


s-a “descoperit” amanul!

priceless 0

Posted on April 24, 2008 by admin


cu trabantul la bcu

pe jos 0

Posted on April 24, 2008 by admin


mergend pe jos, cu ochii pe jos

perne, la 0

Posted on April 24, 2008 by admin

am descoperit un loc mic, simplu si prietenos – cafeneaua-galerie “la perne”. ajungi la ea daca intri in gang la victoriei 101 – si da stai pe perne, esti servit cu o cafea buna cat timp poti sa vezi lucrarile expuse de sorina iuga.
….si e deschis non-stop!!

tesaturi 0

Posted on April 23, 2008 by adminacoperamant de mormant al Mariei de Mangop (1477)

mi se pare superba tesatura asta, asa degradata, roasa si trista.

iluzii urbane 0

Posted on April 23, 2008 by admin


chiar in fata biroului meu am un geam, este un geam inclinat pentru ca stationez intr-un pod. traitul asta in “turn” iti creaza un anumit mod de a percepe ce se intampla in jurul tau.
de dimineata stand cu un ochi in monitor si cu unul spre geam am avut senzatia ca sunt undeva prin ardeal pentru ca am vazut un munte. pentru o fractiune de timp mi s-a parut ceva complet normal – sa stau intr-un oras inconjurat de munti.

watery sky 0

Posted on April 22, 2008 by adminera o melodie de la garbage care mie imi placea mult si avea o parte isterica cu:
i’m only happy when it rains
i’m only happy when it’s complicated
i’m only happy when it rainssss

nu am luat niciodata textual mesajul .. si nici astazi cand stateam in S5 la bcu si pe tavan se vedea cum ploua..tocmai faceam niste foto la tapiserii gotice – asta in pregatirea unei prezentari pt scoala – asa ca la indemana cu aparatul m-am intins pe scaun si am “capturat” asta.
nu stiu cine spunea ca e placut sa auzi cum ploua afara si sa stai undeva comod si sa citesti .. eu nu am simtit asta, asteptam sa vad cum se face o despicatura prin acoperisul sticlos si imi imaginam cum va ajunge apa pana jos.. si asta mi-a adus aminte de fantana din ancienul mall..nu stiu de ce.↑ Top