Mădălina Iulia Timofte

Imagini in Cuvinte


Archive for July, 2009


prima zi de watumi 1

Posted on July 23, 2009 by admin

quiet summer days 0

Posted on July 23, 2009 by admin

tin minte cand nu dormeam absolut deloc si dansam pe mese in vama pana cand rasarea soarele, intram in apa dezbracati si imparteam toate ideile cu necunoscuti. cred ca nu o sa mai simt niciodata lucrurile pe care le simteam atunci, nu o sa mai vad formele pe care le vedeam atunci si nu o sa mai bucur niciodata la fel de mare. nu stiu de ce s-a intamplat asta, dar pur si simplu stiu ca asa stau lucrurile acum, putin decolorate, putin mai mature si plictisitoare si pline de liniste.
nu imi displace, e doar o senzatie de gol pe care o am pentru ca eu am ramas aceiasi persoana de 16 ani imprastiata si la fel de adolescenta, ma rog, mult mai rezistenta la alcool si cu o doza de responsabilitate mult mai mare.
am incercat sa ne aducem aminte de noi, la navodari si nu in vama, odihnite pentru ca am dormit in loc sa pierdem noptile visand.

yves saint laurent feat. neagu djuvara 0

Posted on July 13, 2009 by admin


mi-am dorit foarte mult sa ajung la expozitia yves saint laurent de la mnar. imi imaginam zeci de modele expuse, peretii incarcati cu fashion illustration si o zona dedicata influentelor traditionalei ii.
“ambalajul” expozitiei a fost destul de classy, dar “cantitatea” prezenta infima, 4 tinute, cateva fotografii-icon supraponderale, o piesa de bijuterie si cateva desene. nu pot sa spun ca nu m-am bucurat de micul moment parizian de fashion gustat impreuna cu doua prietene sambata asta. ceea ce a fost frapant si de un umor negru a fost diferenta stridenta de setting dintre expozitia omagiala si expozitia de costume vechi (sfarsit de XIX- 1945) romanesti de la etaj care nu s-a bucurat de aceleasi decoruri muzeale sau de o platforma adevarata de prezentare. mi-a placut mult mai mult a doua expozitie pentru ca piesele sunt cu adevarat extraordinare(daca le numesc vintage parca par prea recente, sunt oare “pre-vintage”? must look into that.), rochii brodate fin, cu aplicatiile cele mai diferite de la margele de sticla, la sidef si pene, palarii cu voalete, fracuri complete, accesoriile de toaleta, evantaie pretioase, ii superbe, unice, pantofi surprinzator de micuti si delicati. momentul a fost amplificat si de prezenta lui neagu djuvara si a adinei nanu care vorbeau atat de elegant si cu un talc anume despre moda. ne-am simtit privilegiate sa putem trage cu urechea, discret desigur, la conversatia lor cu sunet interbelic.↑ Top