Mădălina Iulia Timofte

Imagini in Cuvinte


Archive for January, 2010


mix and match 1

Posted on January 29, 2010 by admin

van gogh cafe @ lipscani, bucuresti

probably the best cafe in bucharest :)

locul unde brainstormul merge brici, ceaiul e intotdeauna fierbinte si aromat iar mancarea consistenta in stil olandez. sa nu mai spun de design si atmosfera. goes on my wall of favourite things.

miscellaneous 0

Posted on January 29, 2010 by admin

Razvan Boar

@     atelier 35

20 ian – 25 feb

miscellaneous este prima expozitie pe care o vad pe anul asta si este relaxant sa incep cu un post despre pictura.

colajul selectiei prezente in galerie are o unitate in cromatica, dar si in gustul pentru imagini transante care se prezinta aluziv, dar cu severitatea acutizarii subiectului. seria de instantanee sugestive, cum este imaginea iconica a luptatorului sau a femeii-obiect este pusa in echilibru cu secvente-detaliu, de textura sau portret.

degaja un straniu mod de a imagina: in acelasi timp actual, dar cu un flavour retro de amintire.

Mi-a placut impresia black and white, ascutimea formala impreuna cu o lejeritate eleganta.

asta trebuie sa fie lucrarea mea preferata din expozitie, contrastul dintre nuditatea femeii-obiect si mainile cu ceasuri ale domnilor (generosi?)  este extrem de real, adevarat si curent.

new home dar cu aceiasi mobila 0

Posted on January 14, 2010 by admin


imagini in cuvinte isi va continua activitatea scriitoriceasca intr-un loc nou, ma veti gasi in scurt timp pe www.madalinaiulia.ro – propriul meu site (primit de craciun :) ) – nu am mai scris de atat de mult timp si imi lipseste foarte mult asta, intr-un fel am pierdut o buna bucata din identitatea mea completa de cand nu am mai postat aici.
noul site va avea articolele mele si va fi un all about me and what i do, voi vorbi si de magazin si despre ce mai lucrez, bricolez, creativez”", de ce ma intereseaza sa studiez, teme diferite – simt ca e momentul de a intregi imaginea despre tot ceea ce fac si imi place pentru ca in ultimul an m-am impartit digital si nu numai, in multe directii, sectionandu-ma cumva.
incerc sa organizez acum un proiect pentru atelier35, am inceput sa fac voluntariat pentru fundatia calea victoriei, imi definitivez temele de cercetare pentru masterul de la istorie si de la cesi, imi pregatesc o colectie prea mult amanata, am gasit in sfarsit proiectul meu curatorial si deabia astept sa construiesc un spatiu creativ al meu-un fel de posibila galerie dar with a twist – despre care o sa va povestesc pe parcurs… sunt atat de multe de spus, scris.↑ Top