Mădălina Iulia Timofte

Imagini in Cuvinte


Archive for October, 2010


ultimul event şi identitate de etichetă 0

Posted on October 10, 2010 by admin

‘terapie de plicofobie’ – a fost o ‘întâmplătură’ ţinută la atelier 35, joi, 7 octmbrie.

am făcut împreună cu fetele (iulia, cristina, tinca si mona) un cross între expoziţie, event, campanie de informare şi lansare.

conceptul şi cam tot ce s-a întamplat a fost rezultatul unui great brainstormin’ la care toate am venit cu idei. am lucrat foarte mult pentru chestia asta  şi am fost foarte mulţumită de cum a ieşit, mai ales că mi-a revenit mie task-ul de a picta panourile cu ‘tag-urile’ noastre explicative. a fost extrem de plăcut să lucrez la proiectul ăsta, mai ales că am played şi dress up – fiind doctorul alternativ (ocazie bună pentru a purta ochelarii pe care i-am luat din londra si pe care nu i-am purtat până acum pt că erau prea stil hipstăr ).

au venit mulţi oameni super tari ! iar la un moment dat toată lumea făcea schimb de cărţi de vizită pentru contacte and stuff – şi eu mă gândeam că de când am închis magazinul nu mai am aşa ceva şi că de fapt nu ştiu cum aş putea să mă ‘etichetez’ într-o carte de vizită. adică ok, sunt mădălina şi sunt genială ..well..sometimes, i really am ;) dar ce pot să le spun oamenilor care nu mă cunosc ? mai ales când mă întreabă cu ce mă ocup? nu sunt angajată, deci nu am un job şi nu intru într-un pattern normal, a huge no no for some people. deci m-am hotărât să-mi fac o carte de vizită pe care să scrie astfel (în ordinea asta): mădălina timofte, veşnică studentă, dezordonată compulsivă, anger management goer, a smoker who will never quit, evă, nevă, omu care scrie despre artă, tipa care scrie pentru că nu ştie să facă altceva, ocasional designer, wanna be curator, lector cursuri, cult movie lover, events ‘doer’, future owner of a sick art center, cooking genius, confused funny person, blocată la vârsta de 17 ani – şi asta mi se pare cel mai pertinent răspuns- i’m just busy with being young.↑ Top