Mădălina Iulia Timofte

Imagini in Cuvinte


my work lately

Posted on February 21, 2010 by admin

fair 4 art – 27-28 februarie

in cadrul campaniei art affair pe care am inceput-o alaturi de mona, fair 4 art este primul eveniment de pe agenda noastra, un targ de handmade care va strange toata suma incasata din biletele de intrare – 5 lei si taxa de participare pentru proiectul de a infiinta o biblioteca de arta in cadrul galeriei de arta atelier 35.

in acelasi timp lucrez tot cu mona – colaborarea noastra este permanenta, pluri-multi disciplinara si de sange, she’s my sis – u know that ;) la un proiect curatorial pentru o expozitie pe care incercam sa o montam. cu acest proiect participam la un concurs si toate detaliile trebuie puse la punct perfectly.

intr-un fel imagini in cuvinte prinde substanta pentru prima data in sensul practic intr-o expozitie reala pe care o voi privi din interior, ca munca de adunare a tuturor datelor conceptuale ale acestui show case- incercand sa construiesc un profil curatorial coerent. i’ll write about it of course.

se pare ca aceasta perioada este dedicata proiectelor si a unei maturizari in care devin mai practica cu ceea ce imi doresc – planul este gotta have dreams, oricat de ireale sau imposibile ar putea parea – cliseu sa spui cliseu – desigur, dar pentru prima data stiu ca pot ajunge oriunde imi doresc daca muncesc destul si simt ca si modul meu de a scrie pe imagini in cuvinte este slightly different, desi eram mult mai constiincioasa inainte si bifam aproape toate expozitiile, acum sunt mult mai interesata de ceea ce se afla in jurul meu, de persoanele pe care le cunosc si de ceea ce fac eu.

Leave a Reply
↑ Top