• despre meme

    0 comments

  Concept: obiectele realizate de mine incorporeaza pasiunile mele pentru film, arta, design si teatru.

  Colectiile pe care le concep si confectionez sunt inspirate din lucrari de arta, artisti preferati sau constituie o transpunere personala a unei scenografii de teatru sau film.

  Caut sa construiesc accesorii care sa respire imaginile artistice care m-au format ca persoana. Vreau ca prin asta sa transmit un mesaj despre mine, aratand laturile mele creative, neomogene cateodata,  pentru a oferi un produs care nu este personalizat, ci personal.

  Sunt accesorii care merg pe conceptul de “wearable art” si vor sa arate ca poti complimenta fiecare tinuta printr-o nota intima in care sa arati care sunt pasiunile tale si inspre ce te indrepti.

  Stilul si tehnicile pe care le abordez sunt multiple adaptate in fiecare caz la colectia pe care o propun. Desi apreciez capacitatea unor designeri de a-si imprima un stil anume prin si alegerea unui singur material cu care lucreaza, pe mine ma caracterizeaza diversitatea si abordarea de tip “colaj” care amesteca materialele, tehnicile si modul de a proiecta un obiect.

  Accesorile pe care le fac se adreseaza oricarei persoane care se identifica cu ele, nu am un target si nici nu caut sa-mi etichetez clientele.

  Experienta pe care am adunat-o lucrand in ArtizArt, formandu-mi acest magazin ca o a doua casa si nu ca un workplace, m-a ajutat foarte mult sa-mi sedimentez personalitatea de designer si sa stiu ce vreau sa fac in continuare. Deasemenea faptul ca lucrez si sunt implicata in diferite proiecte de arta si universitare in acelasi timp ma face sa tin pasiunile mele intr-o anumita sfera echilibrata.

  meme

  poţi să-l pronunţi meme ca un alint familial, să-l faci să sune ca petname-ul celei mai bune prietene ale tale; dacă incerci să cauţi semnificaţii ascunse poţi să-i dai un quick google search.
  chiar dacă îl îmbraci cu accent franţuzesc sau ţi se pare că nu îti aduce aminte de nimic, meme nu e un simbol, nu e o etichetă, nu e un titlu, nu e o brioşă din nasturi sau ceva dubios de dulce,
  meme este Mădălina, Mădălina este meme, şi ele sunt eu.
  nu sunt două personalităţi separate, nu e vorba de nici o scindare schizofrenică, este pur şi simplu modul normal de a fi – pasionat de lucruri diferite care să te facă să-ti doreşti întotdeauna mai mult.
  Mădălina e în primul an de master la idei si imaginar şi la teatru şi film la cesi, a făcut istoria artei în facultate pentru că nu se vedea făcând altceva, când o să se faca mare vrea să se facă scriitor publicat.
  meme e oarecum nouă şi în acelaşi timp de aceiaşi vârstă cu Mădălina. meme sunt mâinile care cos culorile si drapează tulle-ul, ochii care aleg combinaţiile de texturi din materialele împăturite, shoping addictul care visează la ultima colecţie a soniei rykiel pentru h&m, tipa care întotdeauna se îmbracă chic şi cu atitudinea unui stil propriu foarte bine definit, este adolescenta care tăia bluzele mamei în liceu pentru aşi face noi outfituri, meme a avut şi părul roz, este obsedată în secret de chanel, pictează şi desenează după cum simte să o facă, dezbracă accesoriile obosite şi le dă un nou sens, vrea să şocheze toate gagicile care sunt prea dulci, cuminţi şi visează oiţe mov, defapt, meme lucrează ca un designer independent, nu există reguli sau tipare sau “trendinţe”, meme e o persoană creativă care a fost etichetata ca handmaderiţă, nu îi place asta, meme e sarcastică, sinceră şi vine ca o ceaşcă de cafea neagră fără îndulcitor.

  Write a comment