Categories
writin

Won’t You Come On Over? Stop Making A Fool Out Of Me

ma sperie ca nu am mai scris din mai.. si pentru ca am fost intr-un blocaj scriitorices total toata vara asta m-am preocupat sa ma ocup cu alte ocupatii.am tot cautat momentul oportun sau inoportun(scheme de marketing … my bad) pentru a reveni la ceea ce ma face fericita cu adevarat: blogul meu in care […]

ma sperie ca nu am mai scris din mai.. si pentru ca am fost intr-un blocaj scriitorices total toata vara asta m-am preocupat sa ma ocup cu alte ocupatii.
am tot cautat momentul oportun sau inoportun(scheme de marketing … my bad) pentru a reveni la ceea ce ma face fericita cu adevarat: blogul meu in care am tot inghesuit bucatele din ce sunt eu, nu intotdeauna in negru pe alb (nu toata lumea e minimal)
nu intotdeauna ceva stabil, efuziune is my middle name, complicat dar credibil.

i just turned 21… pentru toti emo kinderii out there: this age blows, 16 ani e “bucata de prajitura”. Regret toata perioada taifunoasa din liceu pentru ca imi dau seama ca eram doar paranoica, acum am probleme… reale, even! Ultimul an de facultate-viitor licentiat somer caut masterat!, ceas biologic, makin’ a livin’, incercand cu disperare sa nu uit de ce iubeam istoria artei,sa ma apuc de some real hardcore art writin’ ..si asta e doar varful icebergului

toate lucrurile astea combinate intr-un stil molotov si nerabdarea de a trece peste momentul ostentativ-depresiv primavara-vara au construit my comeback.

la un moment dat uitasem ca mottoul blogului este: imagini in cuvinte.. pur si simplu scriam pentru ca asta simteam sa fac mai tot timpul… m-am gandit foarte mult la cum am inceput sa scriu aici si am recitit.. a fost un bittersweet symphony (nu?) this life.. nu pot sa stau departe .. poate nu ma blogaresc corect, poate nu o fac de destul timp, dar e ce trebuie sa fac.

pentru entryul asta nu am nici o expozitie de prezentat sau artist.. sincer..am fost recent catapultata in universul capitalist si inca nu m-am reconectat la evenimentele artsy. e un text despre mine. sunt fotografii cu mine despre care nu stiam, le-am primit pe mail de la un prieten foarte atent cu viitorul meu academic care mi-a inregistrat traseul meu de explorator de galerii de arta.. sunt eu in timp ce merg de la un muzeu la altul, eu inregistrand fotografic diferite expozitii… sunt imagini ca intr-un fel de ‘how it’s made’ a blogului.. daca in toate celelalte entryuri sunt fotografii cu obiectele de arta acum puteti vedea si persoana care facea all the dirty work.
this is me, nu prea inalta, nu prea atenta la ce se intampla pe strada dar atenta la toate detaliile de pe peretii ‘cutiilor cu arta’ (that’s slang for art galleries), putin cam prea blonda cateodata, cu un aparat digital micut dar harnic, prea directa cu ceea ce cred si cu multe lucruri de spus despre arta ..oricand si oricum (dar de preferat cu o tigara aprinsa intre degete).

imagini in cuvinte- blog vizual-literar
autor – madz (aduce a meds dar nu suntem fani placebo)
atmosfera – reala bucuresteana
cuvant preferat – dubios
film despre care am putea scrie peste 100 de entryuri – fame
cel mai odios subiect – pasarile
ce gasiti aici – texte-pretexte despre ARTA

nu e un rebranding, nu e un recovery.. e ca o prietenie veche.. recuperam pe parcurs si ne intalnim la o cafea ca si cum nimeni nu ar fi tipat sau pastrat linistea atata timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.