Categories
Uncategorized

din seria voluntariate

Ma voluntariez zilele astea pe la sala Dalles in incercarea de a fi de ajutor in organizarea Bienalei Tinerilor Artisti care va avea vernisajul sambata asta, adica 4 octombrie de la ora 18:00.Sunt in etapa de cunoscut oameni si incercat sa ma integrez in peisaj ..o sa revin cu un jurnal de bord al experientei […]

Ma voluntariez zilele astea pe la sala Dalles in incercarea de a fi de ajutor in organizarea Bienalei Tinerilor Artisti care va avea vernisajul sambata asta, adica 4 octombrie de la ora 18:00.
Sunt in etapa de cunoscut oameni si incercat sa ma integrez in peisaj ..o sa revin cu un jurnal de bord al experientei dupa ce mai pun osu la treaba ceva timp… pana acum all is well.

3 replies on “din seria voluntariate”

Imi pare foarte rau ca nu am ajuns la vernisaj. Dupa o vineri mai agitata, am avut nevoie de o sambata foarte chill. Cum a iesit?

am mai scris odata mi s-a comunicat ca este o eaorre si sa mai eencerc odata asa ca mai eencerc spuneam ca ce intreresant se vede vlastarul verde crud cobore2nd pe crengile copacului batre2n! si mai spuneam ca este impresionanta forma contorsionata a trunchiurilor de copaci imaginile cu apa, par desprinse din povesti! Minunata seria aceasta de fotografii! flicitari!happy WW!

Leave a Reply

Your email address will not be published.